Professioneel zakelijk nummer gewoon op je eigen telefoon!

Mobiele app

Eigen Beheeromgeving

Volledig aanpasbaar

GEEN technische kennis

We’ve Got You Covered!

Eenvoudig in gebruik

De centrale is zo opgebouwd dat je niet afhankelijk bent van anderen om wijzigingen aan te brengen.

Contractvrij

Wij werken zonder contracten. Je neemt de VoIP dienst per maand af. De kosten binnen het platform worden per dag berekend.

Eigen beveiligde omgeving

Vrij om alles zelf aan te passen naar wens in een beveiligde omgeving. Desktop- en mobielvriendelijk.

Inzichtelijk data dashboard

Overzichtelijk dashboard met gespreksstatistieken, real-time overzicht van de kosten, aantal telefoontjes en meer.

Overzichtelijke belplannen

Creëer je eigen belplan(nen) in het dashboard. Voeg alle stappen naar wens toe, zoals meldingen, openingstijden en voicemail.

Mogelijkheden oneindig

Met onze API zijn de mogelijkheden oneindig. Koppel de telefooncentrale aan alle API-vriendelijke systemen.

Browser plugins

Met de gebruiksvriendelijke browser-plugins kan je jouw bereikbaarheid wijzigen en snel collega’s bellen.

Mobiele app

Via onze mobiele app ben je altijd overal bereikbaar. Ook bij slechte of geen internetverbinding ben je goed bereikbaar.

Gratis proberen?

Vraag dan vandaag nog een demo aan! Geheel vrijblijvend en zonder addertjes onder het gras. 

Enthousiast geworden?

Leuk! Goed om te horen! De volgende stap is contact met ons opnemen. Indien gewenst geven we je toegang tot onze demo-omgeving. Hierin kan je jouw eigen belplan al samenstellen en testen met eigen nummer. Het werkt direct! Geen zin om dit allemaal zelf te doen? Dan regelen wij je telefooncentrale in waardoor je vaak dezelfde dag nog bereikbaar bent.

Alle functies van een vast toestel op je mobiel!

Denk aan functies als doorverbinden en iemand in de wacht zetten. Doorverbinden kan naar een zelf op te geven nummer, direct naar een intern nummer binnen jouw bedrijf óf selecteer iemand uit de contacten van je telefoon.

Simpel belplan

ook voor digibeten!

Maak eenvoudig je eigen belplan aan in je dashboard. Zodra je op ‘opslaan’ hebt gedrukt zijn de wijzigingen direct van kracht. Met simpele stappen is ons dashboard ook geschikt voor de a-technische mensen! Kom je er niet uit? Dan kun je altijd nog op ons vertrouwen.

Succesverhalen

We zijn super tevreden met de telefoniedienst van Compleet Ondernemen! We konden zelf een mooi nummer uitkiezen en waren bereikbaar binnen 1 uur! Wat vooral erg fijn werkt is de mobiele integratie en internet plugin voor klik-en-bel functie. Je hoeft dan niet handmatig nummers in te toetsen. Bij 1 simpele klik op een telefoonnummer gaat je toestel al automatisch bellen. Ook zien we tegenwoordig de namen van bedrijven in plaats van een voor ons onbekend nummer. Zeker een aanrader!

Cade Howe

Eigenaresse, Crystal Colloïdaal

Wij nemen voor ons bedrijf 10 accounts met 10 telefoonnummers af. Kan niet anders zeggen dan dat we dik tevreden zijn! We hebben nog nooit storing gehad en de geluidskwaliteit is stukken beter dan gesprekken die we voorheen over de vaste lijn (ISDN) voerde.

Ook de mobiele app werkt perfect. We kunnen gemakkelijk intern collega’s bereiken. Als we niet op kantoor zijn hebben klanten toch het idee dat we op kantoor zitten, omdat de app alle functies heeft van een vast toestel.

Nogmaals bedankt heren!

Chris de Mol

Directeur, Beleggingspanden-financiering.nl

Stabiele telefoniedienst met uiteenlopende features. We zijn gestart met simpel 2 accounts en de mobiele app, maar inmiddels uitgebreid met openingstijden, meldingen, voicemail, browser extensie, call-me-now functie en vast/mobiel koppeling. Het mooiste is dat sommige functies al gratis zijn inbegrepen. 

Ook het contact met de mannen van Compleet Ondernemen erg aangenaam. Ze leveren snel, effecties en doelgericht support. Ook ’s avonds!  

Kevin Gerde

Founder & Owner, Scherpe Lease Deal

Laten we beginnen!

Klaar om een echte verandering te maken? Laten we dit samen bouwen!