Mobiel pinapparaat

Op iedere locatie.

Smart, veilig en simpel. Ons beste pinapparaat tot nu toe.
Niet meer wachten. Geen gedoe. Geen zorgen.

Accepteer overal kaartbetalingen

Ieder klein bedrijf is anders, maar betaald worden is voor iedereen belangrijk. De iZettle Reader 2 is snel in te stellen, eenvoudig in gebruik, en stelt je in staat om creditcards en contactloze betalingen te accepteren – altijd en overal.

  • Accepteer creditcards, pinpassen en American Express, plus Apple, Samsung en Google Pay. Contactloze betalingen worden in slechts 5 seconden verwerkt.
  • Het geld dat je hebt verdient wordt binnen 1-2 werkdagen gestort, ongeacht het soort kaarten dat je verwerkt. Dus je hoeft niet langer wekenlang te wachten om je geld te krijgen.
  • Energie-efficiënte Bluetooth en een verbeterde batterij zorgen ervoor dat de iZettle Reader 2 razendsnel verbinding maakt en oplaadt, en de hele dag meegaat. Geen kabels. Geen gedoe.

Start in 3 eenvoudige stappen

  1. Meld je veilig aan en registreer je bedrijf
  2. Bestel een iZettle Reader 2 en download de app
  3. Verbind de app met je nieuwe pinapparaat en begin met het accepteren van betalingen

Contactloos, pinnen en verkopen

Accepteer het allemaal. De iZettle Reader 2 accepteert pin- en contactloze betalingen van alle bekende creditcards en pinpassen, inclusief Visa, MasterCard en American Express, evenals betalingen via Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay.

Een veiligere manier om te betalen

Het draadloze pinapparaat ziet er geweldig uit, werkt fantastisch en voldoet aan de hoogte veiligheidsvereisten en industrienormen die er zijn.

Door de magneetstrip te verwijderen en geweldige functies toe te voegen zoals transactiebeveiliging, versleuteling van betaalgegevens en een fraudebestendig ontwerp, is dit een van de veiligste betaalapparaten op de markt.

Geen training nodig!

De iZettle Reader 2 kan binnen enkele minuten worden ingesteld. Start de iZettle-app en volg een paar simpele stappen om hem via Bluetooth aan je smartphone of tablet te koppelen. Geen training vereist. Geen banken die je moet bellen. Het mobiele pinapparaat maakt het eenvoudig om te beginnen met het accepteren en verwerken van betalingen – en snel.

A

8 Uren

Laad hem op met eem micro-USB-kabel (inbegrepen) of de iZettle Dock 2 voor 8 uur actief gebruik.

2 Seconden

De tijd die het kost om de iZettle Reader 2 op te starten.

5 seconden

De tijd die het kost om een contactloze betaling uit te voeren (andere transacties duren minder dan 10 seconden).

+

11 x 7 x 2 CM

De afmetingen van het pinapparaat.

h

Accepteer alle kaarten en contactloze betalingen

Accepteer creditcards, pinpassen, American Express, Apple, Samsung en Google Pay.

Koppel aan een smartphone of tablet

Start de iZettle-app en koppel deze binnen een mum van tijd aan je pinapparaat.

Koop je eerste iZettle Reader 2 voor maar €15 (normale prijs €791) als je je aanmeldt.

Accepteer overal betalingen

De kapp heeft alle functies die je nodig hebt om betaald te krijgen en meer te verkopen. Gebruik de app en de kaartlezer om zowel kaart- als contante betalingen te verwerken in Nederland – of je nu zaken doet op één locatie of onderweg.